Hopp til innholdet

FEELGOOD TEAMET

- VÅR VIKTIGSTE RESURS

Linda Hinrichsen

Linda Hinrichsen

Daglig Leder

Linda er utdannet pedagog fra Norske Balletthøyskole i Oslo, og har bachelor i pedagogikk, jazz dans og spansk dans. Linda har over 25 års erfaring fra treningsstudio og dansesenter hvor hun bl.a har vært fagansvarlig. Jobbet som frilanser i mange år, dommer i cheerdance, og underviser rundt om i Norges land og på conventions. Konkurrert i NM og VM i Cheerdance, og var head coach på Norges første lag i Cheerdance.

Sheila Dias

Sheila Dias

Treningsveileder

Sheila har tidligere jobbet som zumba-instruktør på Fresh Fitness i Oslo.Hun er utdannet massasjeterapeut, fra Brasil. Hun har alltid likt å danse og trene og er en veldig positiv, glad og tålmodig person. På timene til Sheila vil du få dans og bevegelse til latinske og brasilianske rytmer. Klassene hennes passer fint for deg som ønsker å begynne med saltimer. Sheila er ofte i resepsjonen på Kongsberg.

Therese Bye

Therese Bye

Instruktør

Therese er engasjert og opptatt av å spre glede og motivasjon på timene, samt veilede til en god treningsopplevelse. Hos Therese får du en god innføring i trinn og bevegelser.
Spilt fotball hele barndommen, og trening og aktivitet har vært en veldig stor del av livet hennes. Therese har mye erfaring innen ulike saltimer. Hun tok steget til instruktør i 2019 med instruktørkurs for PG Boxing og har holdt kurs i dette siden.

Line Aufles

Line Aufles

Sal Instruktør - Boxing

Line er svært engasjert på timer og går «all in». Her er det mye energi og glede. Hun starter i 2022 med å ha nybegynner kurs i vårt eget boksekonsept Lady Champ Boxing. Hun viste tidlig at hun hadde lidenskap for boksing og har gått flere kurs hos oss før hun nå tar steget videre som instruktør.

Lina Theimann

Lina Theimann

Sal Instruktør - Boxing

Lina er blid og engasjert, og viser stor interesse og lidenskap for trening. Hun starter i 2022 med å ha nybegynner kurs i vårt eget boksekonsept Lady Champ Boxing. Hun har mye energi og en smittende glede når hun trener. Lina har gått flere kurs hos oss før hun nå tar steget videre som instruktør.

Linda Konningen

Linda Konningen

Sal Instruktør/Treningsveileder

Linda har saltimer på Feelgood og har mange år erfaring fra i treningsbransjen som zumba og yoga instruktør. Har vært aktivt håndballspiller, før hun gikk over til salsa og zumba Hun har danset salsa i over 15 år både Norge og Cuba.

Anne Hinrichsen

Anne Hinrichsen

Treningsveileder / Motivator

Anne har vært instruktør i aerobic etc siden tidlig 80-tallet. Hun har lang erfaring innen trening og bevegelse, da dette har vært en del av hennes store hobby og arbeid. Anne er i vår resepsjon på Notodden og hjelper til ved behov. Anne er hjelpsom og du vil alltid få gode råd om du spør.

Marit Mork

Marit Mork

Treningsveileder / Motivator

Marit er i vår resepsjon på Notodden. Hun er ei positiv dame som er behjelpelig med å få deg i gang på våre apparatene. Hun har trent på Feelgood siden 2019, så Marit kjenner Feelgood apparatene svært godt. Hun jobbet på NAV og pensjonerte seg i 2021. Er glad i å være ute og holde seg i form.

Jardar Komperud

Jardar Komperud

Vaktmester

Jardar jobber med vedlikehold av utstyret, og bidrar med medlemsoppfølgning og regnskap. Vikar på Kongsberg og Notodden ved behov.

Inger Marie Vatne

Inger Marie Vatne

Treningsveileder / Motivator

Inger Marie treffer du i resepsjonen på Notodden og hjelper til ved behov. Inger Marie har mange år erfaring med trening i sal, ute og fra treningssenter. Hun har jobbet i skolen som yrkesaktiv før hun startet som treningsveileder hos oss på Feelgood.

Treningsveileder / Motivator

Jardar Komperud

Vaktmester

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev