Hopp til innholdet

NYHETER FRA OSS

Prisjustering av medlemskap

Kongsberg, 19.08.2022
Hei alle medlemmer. 
Håper dere alle er klare for en sprek start på høsten. Vi gleder oss over å se at flere nye og tidligere medlemmer kommer tilbake på trening nå som sommeren er på hell. I 2022 har Feelgood hatt god medlemsøkning etter nedstengninger og pandemi. Selv om vi ikke er oppe på samme nivå som før 12.mars 2020 så ser fremtiden lys ut med tanke på medlemsutvikling. Godt jobbet til alle som verver medlemmer!

1.Mai 2022 justerte vi prisene for nye medlemskap. Prisstigningen var 50 kr. per måned for de fleste medlemskapene. Det hjalp oss noe, men dessverre ser man en galopperende trend av kostnadsøkninger i samfunnet, som gjør at vi sliter med å få endene til å møtes. Vi har i det lengste håpet å unngå en justering for alle dere som har vært trofast med oss gjennom de siste 5,5 årene.
Dessverre så ser det ut til at en prisjustering er helt nødvendig for å komme tilbake til positiv drift og fortsatt trening på Feelgood.
Vi håper med det på forståelse for at vi er nødt til å varsle, iht. vilkårene punkt 5.6 en prisjustering av Feelgood styrke samt Feelgood Exclusive medlemskap.
Feelgood Sal medlemskap har tidligere hatt prisjustering før overgang fra Release til Feelgood Sal og berøres ikke av denne endringen.
For dere som har vært med oss lenge og ikke lenger har bindingstid vil økningen bli 50 kr. per måned fra 20.10.2022.
Par abonnement vil øke med 50 kr. per måned per medlem fra samme tid.

Alle medlemskap som har bindingstid, har også prisgaranti i bindingstidsperioden. Dvs. at ingen medlemmer med bindingstid vil merke endringen før etter at den tiden er over. Medlemskapet vil automatisk fornye seg til ny pris fra måneden etter bindingstiden, slik at dere ikke trenger å tenke på dette annet enn å ta en kontroll på beløpsgrensen på avtalegiroavtalen deres. Vi anbefaler at alle setter beløpsgrensen til minimum 2 ganger månedsbeløpet.

Ta kontakt med oss om dere lurer på hvordan det er med ditt/deres medlemskap, fortrinnsvis i resepsjonen i betjente tider, eller så kan dere send en e-post til post@feelgoodsenteret.no. Telefon i betjente tider er også hyggelig, 97 30 70 00.

Prisene som ligger på nettsiden, viser nye priser etter prisoppgangen.

Vil passe på å minne om vervekampanjen vår. Ta med deg en venn/venninne eller familie for å vise hvor supert det er å trene på Feelgood.
2 nye Feelgoodère gir en måned gratis medlemskap for den som verver. 🙂

Feelgood hilsen fra oss alle! 

Sliter du med dørstokkmila?

Trening er ferskvare, og det må vedlikeholdes. Feelgood er trening for alle, uansett nivå. Det er det som gjør oss til den beste aktøren for folkehelsen i Norge. Send oss en melding eller ring, så setter vi opp en gratis gjennomgang på maskinene sammen. Det hjelper nesten alle som har hatt en pause til å komme i gang igjen.

Må jeg foreta meg noe i forbindelse med prisjusteringen?

Vi håndterer justeringen av prisen sammen med vår leverandør og betalingsserver(Remind). Om du har satt beløpsgrensen på din avtalegiroavtale til akkurat det sammen som gammel pris må du inn i nettbanken, eller banken og justere beløpsgrensen før 01.10.2022. Vi kan dessverre ikke bistå med endring av denne grensen da det er en avtale mellom deg og banken din.

Hvor lang tid har jeg igjen på min bindingstid?

Tiden løper fra den datoen du meldte deg inn. For de fleste gjelder det i 12 mnd. Om du har benyttet deg av frys i den tiden vil bindingstiden være forlenget i samme lengde som frysperioden. Send oss en e-post på post@feelgoodsenteret.no så svarer vi så raskt vi kan eller spør oss i resepsjonen.

Hvordan kan jeg enklest ta kontakt med dere når jeg ikke bruker e-post?

Ring oss på 97 30 70 00 alle hverdager fra 10.00-16.00 eller benytt kontaktskjema på nettsiden. Trykk på Kontakt i menyen så kommer du rett til kontaktskjema.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev